ŠVALJEK tvrdi da je NEZAVISNA i čista, a listu joj predvodi HSLS-ov dokazani UHLJEB! ŠVALJEK tvrdi da je NEZAVISNA i čista, a listu joj predvodi HSLS-ov dokazani UHLJEB!
TweetEmailPrint ‘Moj prijatelj Dario Kobeščak me nazvao i ponudio mi posao’, izjavio je HSLS-ov Alan Lochert, prvi na listi Nezavisne liste Sandre Švaljek u... ŠVALJEK tvrdi da je NEZAVISNA i čista, a listu joj predvodi HSLS-ov dokazani UHLJEB!


‘Moj prijatelj Dario Kobeščak me nazvao i ponudio mi posao’, izjavio je HSLS-ov Alan Lochert, prvi na listi Nezavisne liste Sandre Švaljek u centru Grada Zagreba, kada je bez natječaja dobio dobro plaćeni posao u Tržnicama Zagreb, posao za koji uopće nije kvalificiran! No to Sandri Švaljek nije smetalo, čini se, da ga stavi za nositelja njezine liste

Sandra Švaljek u svim se javnim istupima voli prikazivati kao potpuno nezavisna i od političke trgovine i uhljebništva čista kandidatkinja za gradonačelnika Zagreba, no već i letimičan pogled na njezine izborne liste potvrđuje, prema svemu sudeći, da Švaljek niti je nezavisna, niti je ‘čista’, jer joj izborne liste predvode klasični ‘uhljebi’.

Već prvi nositelj njezine liste za četvrt Donji Grad je HSLS-ov Alen Lochert, koji je svojedobno javno priznao (a o čemu je pisalo više medija) da je dobio posao u Tržnicama Zagreb mimo javnog natječaja!

‘Moj prijatelj Dario Kobeščak me nazvao i ponudio mi posao’, izjavio je Alan Lochert, prvi na listi Nezavisne liste Sandre Švaljek u centru Grada Zagreba, još početkom 2011. godine, kada je dobio posao za koji, prema svemu sudeći, nije kvalificiran.

”Tako se novi HSLS-ov direktor (Kobeščak) kad je kadrovirao služio metodom koju je navodio kao razlog smjenjivanja Bandićevaca”, opisali su pojedini portali licemjerje HSLS-ovih kadrova, koji su ranije napadali Milana Bandića, SDP i HDZ za uhljebljivanje i nepotizam, a koji su praksu uhljebljivanja svojih ljud’ započeli čim im se ukazala prigoda.

”Alen Lochert tako je postao sve ovo za što Darinko Kosor, kao lider nekog trećeg puta, proziva HDZ na državnoj razini, a Velimir Srića SDP na zagrebačkoj razini. Politički podobni uhljebljenik! Sa zapošljavanjem svog stranačkog direktora izbili su si adut prozivanja iako je predizborna kampanja tek krenula”, pisao je Sanjin Španović, poznati zagrebački novinar, na portalu Zagrebancije tijekom 2011. godine.

Zagrebancije su navele da je Alen Lochart, bivši poslovni direktor HSLS-a, koji je te godine zaposlen u Tržnicama Zagreb. Navode još kako Lochert u toj podružnici radi zapravo na stranačkom marketingu, iako je nominalno zaposlen na mjestu šefa računovodstva Tržnica. Dodaju kako Lochert ni nema kvalifikacije za to mjesto jer je diplomirao komparativnu književnost, a do sada je uglavnom radio u marketinškim agencijama…

Naknadnom provjerom u Tržnicama Zagreb doznali smo da Alen Lochert i danas radi na istom radnom mjestu u Tržnicama, a u HSLS-u je član Gradskog vijeća HSLS-a. I kao takav osvjedočeni uhljeb, prvi je nositelj Nezavisne liste Sandre Švaljek na lokalnim izborima u četvrti Donji Grad! Toliko o nezavisnosti i vjerodostojnosti ‘nezavisne kandidatkinje’.

Što o kandidaturi HSLS-ovog kadra – prvoga na listi za Donji Grad – kaže sama Sandra Švaljek, pokušali smo doznati u njezinom stožeru.

”Kako komentirate činjenicu da je prvi na listi Nezavisne liste Sandre Švaljek u četvrti Donji Grad u Zagrebu Alen Lochert, osoba koja je i sama u medijskim istupima priznala da je dobila posao bez javnog natječaja?  Je li Vam poznato da je Lochert izjavio da ga je Dario Kobeščak, bivši direktor Tržnica Zagreb (HSLS) nazvao i ponudio mu posao? Nije li ta činjenica u suprotnosti s toliko isticanom ‘nezavisnošću’ gospođe Švaljek?”, upitali smo glasnogovornike Sandre Švaljek.

U njezinom stožeru potvrdili su da su primili naš upit, no do objavljivanja ovog teksta odgovori Sandre Švaljek nisu stigli.

Ako  stignu, naknadno ćemo ih objaviti.

Komentari