TKO JE KRALJ MANDARINA: Kristina na Samoborskoj, frajer iz Gajnica, ili dječak koji se mandarini tako slatko smije? TKO JE KRALJ MANDARINA: Kristina na Samoborskoj, frajer iz Gajnica, ili dječak koji se mandarini tako slatko smije?
O Kristini na staroj Samoborskoj cesti (20), pisali su gotovo svi mediji, pojedine dame na facebooku istaknule su svog kandidata  – ‘frajera koji prodaje mandarine... TKO JE KRALJ MANDARINA: Kristina na Samoborskoj, frajer iz Gajnica, ili dječak koji se mandarini tako slatko smije?

O Kristini na staroj Samoborskoj cesti (20), pisali su gotovo svi mediji, pojedine dame na facebooku istaknule su svog kandidata  – ‘frajera koji prodaje mandarine kod Ofertisime’. No, možda bi u toj priči valjalo izdvojiti i dječaka koji se svojoj mandarini dječji spontano i slatko smije…

O Kristini Penavi na štandu u Bestovju na staroj Samoborskoj cesti (20), koja je preko noći postala udarna vijest te najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj pisali su zadnjih dana gotovo svi mediji.

Potom su pojedine dame na facebooku istaknule svog kandidata  – ‘frajera koji prodaje mandarine kod Ofertisime‘, u zapadnom dijelu grada, čija fotografija je najprije osvanula na Facebook stranici Gajnice jučer, danas sutra, da bi priču kasnije prenio Večernji list, ali i drugi portali.

No, možda bi u toj priči valjalo izdvojiti i dječaka koji se svojoj mandarini dječji spontano i slatko smije. Djačačić je član obitelji Grossi, iz Opuzena, koja besplatno dostavlja mandarine OPG-a Grossi po Zagrebu.

”Mandarine koje uručimo zainteresiranim građanima su prirodne. Nisu konzervirane opasnim kemijskim preparatima koje bi im na umjetan način trebale produljiti svježinu. Treba imati na umu da veliki otkupljivači plodove premazuju voskom (vidi se po sjaju ploda), a zatim i kemijski tretiraju kako bi se očuvala svježina zbog dugog procesa dostave do krajnjeg potrošača”, istaknuo je Dario Grossi s OPG-a Grossi.

Obiteljsko gospodarstvo Grossi u proizvodnji, kako tvrde, primjenjuju sve odredbe o ekološkoj proizvodnji određene Zakonom.

Zato koru njihovih plodova roditelji bez ikakvog straha mogu dati i djeci za jelo, koristiti naribanu u kolačima.

Zainteresirani proizvode mogu naručiti preko Facebook stranice Okusi Hrvatske ili na broj mobitela: 099 306 3107.

A da u njihovim mandarina djeca istinski uživaju, pokazali su objavom ove videosnimke:

[BESPLATNA DOSTAVA BRZO NARUČITE KOLIČINE SU OGRANIČENE 🍊🍊🍊🍊]Sretna mama šalje nam video kako mali Lovre voli papat naše mandarine <3 <3 <3 Svježe, slatke i sočne mandarine možete naručiti po cijeni od 45 kn za 5 kilograma. Minimalna narudžba za besplatnu dostavu je 25 kg. Dostavljamo na području grada Zagreba.

Gepostet von Okusi Hrvatske am Sonntag, 29. September 2019

Komentari