Veći natalitet i bolja gospodarska politika rješenje su za održivost budućih mirovina, a NE DUŽI RADNI VIJEK! Veći natalitet i bolja gospodarska politika rješenje su za održivost budućih mirovina, a NE DUŽI RADNI VIJEK!
Bandić je u priopćenju podržavao inicijativu koja se usprotivila produljenju radnog vijeka, odnosno kasnijim odlascima u mirovinu i koja premijeru Plenkoviću, prema svemu sudeći,... Veći natalitet i bolja gospodarska politika rješenje su za održivost budućih mirovina, a NE DUŽI RADNI VIJEK!

Bandić je u priopćenju podržavao inicijativu koja se usprotivila produljenju radnog vijeka, odnosno kasnijim odlascima u mirovinu i koja premijeru Plenkoviću, prema svemu sudeći, ‘nije dobro sjela’, jer se vrlo uspješno prikupljanje potpisa za izmjenu zakona održalo baš uoči izbora za Europski parlament

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na službenim je stranicama Grada Zagreba čestitao inicijativi ’67 je previše’ na velikom uspjehu s prikupljanjem potpisa građana za održavanje referenduma, te je napomenuo da je i Grad Zagreb itekako pripomogao svojom logistikom.

Bandić je u priopćenju podržavao inicijativu koja se usprotivila produljenju radnog vijeka, odnosno kasnijim odlascima u mirovinu i koja premijeru Plenkoviću, prema svemu sudeći, ‘nije dobro sjela’, jer se vrlo uspješno prikupljanje potpisa za izmjenu zakona održalo baš uoči izbora za Europski parlament.

”Poštovani predstavnici inicijative „67 je previše“,

poštivanje svakog čovjeka, njegovih prava i dostojanstva je okosnica modernog društva. Za te vrijednosti se uvijek vrijedi boriti. Uime Zagrepčana i u svoje osobno ime čestitam vam na ustrajnosti i na uspješno prikupljenom broju  potpisa  za pokretanje građanskog referenduma. Bila nam je čast što smo vam u toj hvalevrijednoj inicijativi bili istinska logistika.
Rad na provedbi aktivne pronatalitetne, obrazovne i gospodarske politike u našoj domovini je jedino rješenje za naše mlade generacije i za održivost svih budućih mirovina.
Radujemo se što svjedočimo ostvarenju direktne demokracije koju Hrvatska i njezini građani na putu prema istinski modernom društvu zaslužuju”, stoji u priopćenju Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba.

Sindikalni čelnici su, podsjetimo, već na samom početku prikupljanja potpisa javno isticali da je odaziv građana u Zagrebu iznimno velik.

Komentari