VIDEO: Kuščeviću, ISUSU SE POVRAĆA OD TAKVIH VJERNIKA koji muljaju, koji su licemjeri i notorni farizeji! VIDEO: Kuščeviću, ISUSU SE POVRAĆA OD TAKVIH VJERNIKA koji muljaju, koji su licemjeri i notorni farizeji!
VJEROUČITELJ miletić zgrožen ministrom koji pozdravlja s 'Hvaljen isus':

VIDEO: Kuščeviću, ISUSU SE POVRAĆA OD TAKVIH VJERNIKA koji muljaju, koji su licemjeri i notorni farizeji!

HrvatskaIzdvojenoPolitika 20. lipnja 2019. Promise.hr

TweetEmailPrint ”Žalosno je da su hrvatski branitelji učinili takvu žrtvu i da su toliku krv prolili, da bismo danas bili slobodni, da bi dio političara,... VIDEO: Kuščeviću, ISUSU SE POVRAĆA OD TAKVIH VJERNIKA koji muljaju, koji su licemjeri i notorni farizeji!


”Žalosno je da su hrvatski branitelji učinili takvu žrtvu i da su toliku krv prolili, da bismo danas bili slobodni, da bi dio političara, tzv. domoljubnih grabežljivaca ne samo muljao, već i ismijavao, difamirao i sprdao hrvatski narod. Nevjerojatna je bahatost ministra Kuščevića. Što bi se dogodilo da se netko od običnih smrtnika nije sjetio nešto napraviti, kao što se nije sjetio navedeni ministar? Dragi ljudi, trebamo stati na kraj takvom bahatluku, trebamo se podignuti, izaći na izbore i birati, ako ništa drugo, one koji su manje zlo. One za koje znamo da nisu tako bahati i da nisu takvi licemjeri”, kazao je Miletić

Popularni riječki vjeroučitelj i kolumnist Marin Miletić u najnovijem videu, nazvanom ‘KUŠČEVIĆEVA IZDAJA’, a koje objavljuje na svom YouTube kanalu, zgroženo je prokomentirao najnovije istupe ministra Lovre Kuščevića – koji je kazao da mu nije neugodno što je zaboravio prijaviti nekretninu.

”Ministar Kuščević je mrtav-hladan izjavio kako se ne sjeća da ima vilu s bazenom i 11 godina nije prijavio skupocjenu nekretninu. Jedanaest godina nije osjećao nikakvu potrebu da hrvatsku javnost upozna s velikim bogatstvom koje ima”, rekao je na početku Miletić, pokazavši na riječki Most hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

“Žalosno je da su hrvatski branitelji učinili takvu žrtvu i da su toliku krv prolili, da bismo mi danas bili slobodni, da bi dio političara, tzv. domoljubnih grabežljivaca ne samo muljao, već i ismijavao, difamirao i sprdao hrvatski narod. Nevjerojatna je bahatost ministra Kuščevića”, nastavio je Miletić pitajući se  “što bi se dogodilo da se netko od običnih smrtnika nije sjetio nešto napraviti, kao što se nije sjetio navedeni ministar”.

“Dragi ljudi, trebamo stati na kraj takvom bahatluku, trebamo se podignuti, izaći na izbore i birati, ako ništa drugo, one koji su manje zlo. One ljude za koje znamo da nisu tako bahati i da nisu takvi licemjeri. Ovo što ministar Kuščević misli da smo svi mi ovce, to je stvarno prestrašno”, nastavio je s kritikama, poručivši mu:

“Ministre Kuščeviću nedopustivo je da novinare pozdravljaš s ‘Hvaljen, Isus!‘. Isusu se povraća od takvih vjernika koji muljaju, koji su licemjeri i koji su notorni farizeji, koji su baš sramota. Isusu je slabo od takvih političara, takvih vlastodržaca i takvih ljudi, koji se nažalost predstavljaju demokršćanima”.

Na kraju videa pozvao je ljude “da se pokrenu i da ne komentiraju samo iz udobnosti naslonjača i klimatiziranih dnevnih boravaka”.

“Ponudite hrvatskoj javnosti demokršćansku opciju, ali baš pravu demokršćanskih snaga koje će biti za zaštitu života, od začeća do naravne smrti, koja će živjeti po kršćanskom nauku i moralu i koja će se truditi te kršćanske vrednote usaditi u naše društvo. Mi nažalost danas nemamo te opcije. Postoje neki koji se traže, neki koji su preradikalni, ali definitivno ekipica koju predstavlja ministar Kuščević nema puno veze s Isusom”, zaključio je Miletić.

FOTO: Screenshot videosnimki

Komentari