Branitelji otvoreno o KRIMINALU SA STANOVIMA te o SKANDALU bivšeg šefa krim policije! Branitelji otvoreno o KRIMINALU SA STANOVIMA te o SKANDALU bivšeg šefa krim policije!
VRUĆA BRANITELJSKA TRIBINA U OGULINU: 'STO POSTO ZA HRVATSKU'

Branitelji otvoreno o KRIMINALU SA STANOVIMA te o SKANDALU bivšeg šefa krim policije!

Hrvatska 27. rujna 2016. D.K.

TweetEmailPrint Željko Glavić bi, prema najavama, trebao govoriti o zlouporabama koje je počinio Miljenko Vidak, bivši načelnik Sektora kriminalističke Policije PU riječke te  predsjednik... Branitelji otvoreno o KRIMINALU SA STANOVIMA te o SKANDALU bivšeg šefa krim policije!


Željko Glavić bi, prema najavama, trebao govoriti o zlouporabama koje je počinio Miljenko Vidak, bivši načelnik Sektora kriminalističke Policije PU riječke te  predsjednik Udruge policijskih službenika – IPA, za koju se govori da ‘drma’ cijelim MUP-om te da ima ogromnu moć i zaleđe u policiji

tribina-u-ogulinuU vrijeme kada su problemi hrvatskih branitelja ponovno gurnuti u drugi plan, Udruga HVIDRA Gorski Kotar i Udruga UHBO PTSP-a Karlovačke županije organiziraju u subotu 1. listopada veliku Tribinu o pravima hrvatskih branitelja pod nazivom ‘STO POSTO ZA HRVATSKU‘.

Tribina će se održati u Pastoralnoj dvorani Župe svetog križa Ogulin, a početak cijelog događaja, koji obuhvaća i polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod središnjeg spomenika poginulim braniteljima, predviđen je za 10 sati.

Na tribini bi trebali govoriti Tomo Medvjed, ministar hrvatskih branitelja, Đuro Glogoški, predsjednik udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine na nivou RH, Željko Glavić, predsjednik UHVIDRE Gorski Kotar, ujedno i modarator tribine, potom izaslanik ministra zdravlja, izaslanica predsjednikA HZMO, te predstavnik udruge oboljelih od PTSP-a Karlovačke županije.

Glavna tema tribine bit će ostvarivanje prava hrvatskih branitelja te stambeno zbrinjavanje branitelja, ali i rasprava o zlouporabama stambenog zbrinjavanja od strane moćnih pojedinaca.

Doznali smo da će na tribini biti izneseni i konkretni primjeri kršenja zakona i zlouporaba te da se organizatori neće libiti izgovoriti imena i prezimena osoba koje su se okoristile državnim stanovima, iako im stan nije bio nužan i po zakonu im ne pripada.

Tako bi Željko Glavić, predsjednik UHVIDRE Gorski Kotar trebao govoriti o grubom kršenju zakona i zlouporabama koje je (navodno) počinio Miljenko Vidak, bivši načelnik Sektora kriminalističke Policije PU Primorsko-goranske, ujedno i aktualni predsjednik Udruge policijskih službenika – IPA (udruga je to za koju se u kuloarima govori da ‘drma’ cijelim MUP-om, da kadrovira u Ministarstvu unutarnjih poslova te da ima ogromnu moć i zaleđe u MUP-u)!

Miljenka Vidaka, prvog čovjeka IPA-e te prijatelja Vlade Dominića, bivšeg glavnog ravnatelja policije, zbog zlouporaba je prije nekoliko godina nadležnima prijavio Dražen Pandža, bivši treći čovjek PU primorsko goranske, nakon čega je krenuo neviđeni višegodišnji progon i mobbing nad Pandžom (o čemu je portal Promise.hr pisao u tekstu ‘IMAMO DOKAZE: PU i DORH progone policajca jer prijavljuje krađu, a štite policajce lopove!‘).

Nakon više godina provedenih na sudovima, Dražen Pandža je prije nekoliko mjeseci pravomoćno dokazao da je nevin, da su ga kolege iz riječke policije lažno prijavljivali i lažno svjedočili iz osvete, a sve to jer je otkrio da sustavno potkradaju proračun RH!

I načelnica riječke policije, Senka Šubat, sudjelovala je u mobbingu nad policijskim službenikom i zaštiti policajaca koji su lažno svjedočili, tvrde u Sindikatu policijskih službenika!

Dražen Panža je, da podsjetimo, tvrdio da se bivši načelnik sektora kriminalističke policije (Miljenko Vidak) fiktivno rastao od svoje supruge, kako bi od MUP-a dobio stan. Kasnije je taj stan otkupio i sada ga navodno iznajmljuje, a svo vrijeme, tvrde naši izvori, živi sa suprugom od koje se nikada i nije rastao?!

O Vidakovom slučaju te o drugim zlouporabama stambenog zbrinjavanja, u Ogulinu će, tvrde organizatori, biti dosta riječi, a o svemu bi se trebao očitovati i izaslanik ministra branitelja, ili sam ministar Medved, ako dođe na skup u Ogulin.

Sve ovo jamči vrlo zanimljivu, pa i vruću raspravu na braniteljskoj tribini u Ogulinu.