SDP-ovac potvrđuje da su građani PLAĆALI ZA ZORANOV SEKS i letove do ljubavnice! SDP-ovac potvrđuje da su građani PLAĆALI ZA ZORANOV SEKS i letove do ljubavnice!
'MNOGI SU U PARTIJI IMALI PRILEŽNICE, NO ZOKA JE PRETJERAO'

SDP-ovac potvrđuje da su građani PLAĆALI ZA ZORANOV SEKS i letove do ljubavnice!

Hrvatska 12. siječnja 2016. Promise.hr

TweetEmailPrint Još je Ivica Račan u vrhu imao svoj seksualni vrtić. Sve je to ljudski. Ali Zoran Milanović je prekardašio jer je zloupotrebljavao državne... SDP-ovac potvrđuje da su građani PLAĆALI ZA ZORANOV SEKS i letove do ljubavnice!


Još je Ivica Račan u vrhu imao svoj seksualni vrtić. Sve je to ljudski. Ali Zoran Milanović je prekardašio jer je zloupotrebljavao državne resurse za svoj sex-life. Od mlažnjaka do helikoptera. Trebao bi to nadoknaditi društveno korisnim radom, piše Marko Melčić

milanović jok”Od kad je svijeta i vijeka na dvorovima se carevima i kraljevima nahitavaju komadi. Cezaru, Napoleonu, Maocetungu su podvodili djevice. François Mitterrand je bio tako diskretan da se njegova kći pojavila tek na njegovom pogrebu. U SDP se dobro zna tko su ‘ebaljke. Još je Ivica Račan u vrhu imao svoj seksualni vrtić. Sve je to ljudski. Ali Zoran Milanović je prekardašio jer je zloupotrebljavao državne resurse za svoj sex-life. Od mlažnjaka do helikoptera. Trebao bi to nadoknaditi društveno korisnim radom npr. guljenjem krumpira poput Petra Čobankovića”, napisao je na svom facebook profilu poznati zagrebački SDP-ovac Marko Melčić, koji je tako, po svemu sudeći, iznutra potvrdio ono o čemu neki portali pišu već nekoliko godina te ono na što je nedavno je upozorio i novinar Romano Bolković na svom facebook profilu.

‘O tome kako naši kurvini sinovi nisu kurvini sinovi jer su naši: Milanović bi se vojnim helikopterom spuštao za mandata na Grobnik kad god bi mu se, i to doslovno, digao, a vi pričate povodom Reinera o povratku bahatog hadezea. Šutite! U kući obješenog o užetu se ne priča’, napisao je, da podsjetimo, nedavno na svom Facebook profilu Romano Bolković.
Priču o tome kako su građani Hrvatske financirali seksualni život premijera zadnjih su dana prenijeli i mnogi drugi portali, a o tome se u kuloarima šuškalo ili pisalo i ranijih godina i koliko se sjećamo, te priče nikada nisu ozbiljno demantirane.

Post poznatog zagrebačkog SDP-ovca potvrđuje, čini se, da su glasine o Milanovićevim čestim ‘skokovima’ do ljubavnice na račun poreznih obveznika – istinite.