SIRIŠČEVIĆ maskiran u plesačicu najavio vrhunsku karnevalsku zabavu uz PSIHOMODO POP i strastvene BRAZILKE SIRIŠČEVIĆ maskiran u plesačicu najavio vrhunsku karnevalsku zabavu uz PSIHOMODO POP i strastvene BRAZILKE
TweetEmailPrint Za najbolje maskirane posjetitelje osigurane su primamljive nagrade: tri dana u Pragu, odnosno dvije ulaznice za praški koncert Maroon 5, uz prijevoz te... SIRIŠČEVIĆ maskiran u plesačicu najavio vrhunsku karnevalsku zabavu uz PSIHOMODO POP i strastvene BRAZILKE


Za najbolje maskirane posjetitelje osigurane su primamljive nagrade: tri dana u Pragu, odnosno dvije ulaznice za praški koncert Maroon 5, uz prijevoz te smještaj u češkoj metropoli, potom ulaznice i prijevoz na koncert Bon Jovi-a u Klagenfurt za dvije osobe te odlazak na Tijelovo u Beč, na Ljetni noćni koncert u Schoenbrunnu, Bečka filharmonija – Gustavo Dudamel, Yuja Wang

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski proslavit će u subotu, 23. veljače, deset godina fašničke tradicije te priredbe ‘Lisinski pleše pod maskama’ uz vjerojatno najvećeg zabavljača na hrvatskoj rock sceni – Davora Gobca i njegov band Psihomodo Pop te uz brojna događanja i aktivnosti unutar dvorane.

Za najbolje maskirane posjetitelje osigurane su primamljive nagrade: tri dana u Pragu, odnosno dvije ulaznice za praški koncert Maroon 5, uz prijevoz te smještaj u češkoj metropoli, potom ulaznice i prijevoz na koncert Bon Jovi-a u Klagenfurt za dvije osobe te odlazak na Tijelovo u Beč, na Ljetni noćni koncert u Schoenbrunnu, Bečka filharmonija – Gustavo Dudamel, Yuja Wang  20-21.6. 2019.

Utješne nagrade su vikend besplatnog korištenja automobila Crossland X, INA kartice za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kuna, 6 x „SPA cijeli dan“ paket daruje Aquapark Adamovec,  500 kuna kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr kojega daruje Hrvatska pošta te Promo paketi Podravke.

”Okruglu godišnjicu Lisinskog pod maskama okrunit ćemo vrhunskom karnevalskom zabavom”, najavio je ravnatelj Dvorane Dražen Siriščević koji je na konferenciju za novinare stigao plešući, odjeven u plesačicu sambe.

Time je najavio nastup senzualnih i strastvenih čudesnih brazilskih plesačica najbolje brazilske baletne grupe u Europi – Brasil Bahia Show, za koje je rekao da će 23. veljače u Lisinskom ‘dizati temperaturu do točke vrelišta’.

Na karnevalskoj zabavi u Lisinskom nastupit će i splitski Disco Magic Band,  Mak Teatar, iluzionist Catarza, kolektiv CirkoramaZagrebačke mažoretkinjeDJ King Kong.

Da bi karnevalska atmosfera bila potpuna, pobrinut će se Zagiland s dvorcem na napuhavanje i zabavnim aparatima unutar dvoranskog prostora.

Nezaboravna večer potrajat će dugo u noć, najavio je Siriščević te podsjetio da najbolje maskirane posjetitelje očekuju bogate nagrade.

Program Disco Magic Banda predstavila je disco kraljica Sugarlove. Taj splitski glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena donijet će u Lisinski vrući disco ritam na kostimiranom partyju sa starim hitovima koje vole sve generacije.

Frontmen Psihomodo Popa Davor Gobac najavio je da će  njegov bend svirati svoj klasični repertoar i dati presjek zadnjih 35 godina svoje karijere. Bend će biti kostimiran, a kakve će maske nositi ostat će iznenađenje do zadnjeg trena.

Artist Mak Teatra Leonardo Krakić najavio je dinamičke točke akrobata, žonglera i klauna, pune čarolije i nestajanja. “Sigurni smo da ćete uživati”, istaknuo je Krakić, dok je ravnatelj Dvorane pozvao  sve građane na nezaboravnu večer koju se, istaknuo je, ne smije propustiti.