ČESTITKA SVIM DAMAMA: Poštovanje svim majkama, suprugama, sestrama, kćerima i kolegicama ČESTITKA SVIM DAMAMA: Poštovanje svim majkama, suprugama, sestrama, kćerima i kolegicama
TweetEmailPrint ”U Gradu Zagrebu promičemo ravnopravnost i toleranciju pa žene zauzimaju mjesta koja im po znanju i sposobnostima pripadaju, one prednjače, i u političkim,... ČESTITKA SVIM DAMAMA: Poštovanje svim majkama, suprugama, sestrama, kćerima i kolegicama


”U Gradu Zagrebu promičemo ravnopravnost i toleranciju pa žene zauzimaju mjesta koja im po znanju i sposobnostima pripadaju, one prednjače, i u političkim, i u upravljačkim, i u upravnim strukturama. Naše uspjehe uvelike zahvaljujemo upravo toj činjenici”, ističe gradonačelnik Bandić u čestitci

Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba, na služenim je stranicama Grada Zagreba čestitao Dan žena svim pripadnicama ljepšeg spola.

”Drage dame, drage Zagrepčanke,
odsrca vam čestitam Međunarodni dan žena, dan zahvalnosti kojim iskazujemo poštovanje svim majkama, suprugama, sestrama, kćerima i kolegicama.

Taj nas dan uvijek iznova podsjeća na povijest i dugu borbu za žensku emancipaciju i ravnopravnost kao na temeljno ljudsko pravo. Podsjeća nas također da je pred nama još posla i da smo svi, bez obzira što radili i u kojoj ulozi bili, obvezni pomicati granice i promicati ravnopravnost, toleranciju, razumijevanje, solidarnost i zalagati se za temeljne  ljudske vrijednosti.

U Gradu Zagrebu to svakodnevno činimo pa žene zauzimaju mjesta koja im po znanju i sposobnostima pripadaju, one prednjače, i u političkim, i u upravljačkim, i u upravnim strukturama. Naše uspjehe uvelike zahvaljujemo upravo toj činjenici.

Upućujući još jedanput iskrene čestitke svim damama, pozivam sve da iskreno i odvažno kažu DOSTA svakomu pokušaju diskriminacije i prešućivanju netolerancije!”, stoji u gradonačelnikovoj čestitci.