A TKO ŠTITI CURICU?! Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države, ZAŠTITU DOBIVA SUDAC! A TKO ŠTITI CURICU?! Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države, ZAŠTITU DOBIVA SUDAC!
ZADARSKI PRAVOSUDNI SKANDAL PRELIO ČAŠU STRPLJENJE VEĆINE HRVATSKIH GRAĐANA:

A TKO ŠTITI CURICU?! Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države, ZAŠTITU DOBIVA SUDAC!

HrvatskaIzdvojenoPolitika 16. listopada 2019. Promise.hr

TweetEmailPrint Skandaloznu  izjavu ministra Bošnjakovića, koji je, nakon svega što se dogodilo, imao obraza kazati: ‘Treba ostaviti stvari pravosuđu. Naše je pravosuđe spremno s... A TKO ŠTITI CURICU?! Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države, ZAŠTITU DOBIVA SUDAC!


Skandaloznu  izjavu ministra Bošnjakovića, koji je, nakon svega što se dogodilo, imao obraza kazati: ‘Treba ostaviti stvari pravosuđu. Naše je pravosuđe spremno s takvim predmetom uhvatiti se u koštac. Sudu treba omogućiti da u miru radi svoj posao”, komentirao je i predsjednički kandidat Miroslav Škoro: ”U normalnoj državi sigurnost suca ni na koji način ne bi bila ugrožena zbog nezadovoljstva javnosti – zato što bi osumnjičenici za ovaj teški zločin bili u pritvoru”, napisao je na Facebooku. Na tisuće sličnih, pa i mnogo žešćih komentara ogorčenih ljudi, potvrđuju, čini se, da je ovaj skandal prelio čašu strpljenja kod većine hrvatskih građana

O zadarskom slučaju grupnog silovanja 15-godišnjakinje zbog kojeg su prijavljena petorica mlađih punoljetnika i dvojica maloljetnika oglasio se i predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Komentirao je na Facebooku skandaloznu te za hrvatske građane uvredljivu izjavu ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića, koji je, nakon svega, imao obraza izjaviti: ‘Treba ostaviti stvari pravosuđu. Naše je pravosuđe spremno s takvim predmetom uhvatiti se u koštac. Sudu treba omogućiti da u miru radi svoj posao.”

Škoro je u objavi pod naslovom: ‘A tko štiti curicu?!’ komentirao i činjenicu da je sudac, koji je osumnjičene mladiće pustio da se brane sa slobode, dobio policijsku zaštitu:

Ministar pravosuđa objavio je da je zadarski sudac, koji je osumnjičene za višestruko silovanje maloljetnice pustio da se brane sa slobode, dobio policijsku zaštitu. U normalnoj državi sigurnost suca ni na koji način ne bi bila ugrožena zbog nezadovoljstva javnosti zato što bi osumnjičenici za ovaj teški zločin bili u pritvoru. Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države i pravosudnog sustava, dobiva ju sudac. Ova država treba temeljitu rekonstrukciju!”, stoji u objavi na Facebook stranici Miroslava Škore.

Brojna dijeljenja tog posta i objave na stotine komentara ispod njega potvrđuju, prema svemu sudeći, da velika većina građana razmišlja o ovoj temi na isti ili sličan način te da je ovaj skandal, sve je očitije, prelio čašu strpljenja većine hrvatskih građana.

 

Komentari