ANTIKORUPCIJA: Stari kombi u subotu će na krajnji sjever, KOLAKUŠIĆ poziva ČAKOVČANE na učlanjenje ANTIKORUPCIJA: Stari kombi u subotu će na krajnji sjever, KOLAKUŠIĆ poziva ČAKOVČANE na učlanjenje
”Hrvatska će za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu.... ANTIKORUPCIJA: Stari kombi u subotu će na krajnji sjever, KOLAKUŠIĆ poziva ČAKOVČANE na učlanjenje

”Hrvatska će za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu. Upravo stoga u udruzi Antikorupcija u zajedništvu s građanima počinjemo pružati pravnu pomoć svima koji nadležnim institucijama žele prijaviti korupciju”, ističe sudac Kolakušić

Nakon što su stotine Zadrana prošlu subotu na Narodnom trgu dočekale Mislava Kolakušića, kako bi se učlanili u udrugu Antikorupcija te u razgovoru s poznatim sucem doznali kako on to namjerava krenuti čistiti zemlju od korupcije, Kolakušićev stari kombi ovu subotu će na krajnji sjever zemlje.

”Predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić poziva sve građane Čakovca i Međimurske županije na učlanjenje u građansku inicijativu koju je nedavno pokrenuo s ciljem početka organizirane borbe protiv korupcije na svim razinama.

Upis članova obavljat će se u subotu 15. prosinca 2018. godine na Trg Republike u Čakovcu u vremenu od 10.00 do 12.00 sati.

Građani će tijekom navedenoga vremena imati prigodu izravno od predsjednika udruge Antikorupcija Mislava Kolakušića doznati sve novosti o tijeku odvijanja projekta Hrvatska bez korupcije, a moći će se i učlaniti u udrugu Antikorupcija ili se prijaviti za volonterski rad u njoj.

Udruzi Antikorupcija svi njezini članovi mogu dostavljati svoja saznanja o korupciji i korupcijskim djelima, predati podatke ili dokumentaciju kojom raspolažu te dobiti stručnu i savjetodavnu pomoć. Udruga Antikorupcija dosad je pobudila veliko zanimanje građana.

„Pokretanjem ove građanske inicijative želimo poručiti kako se s korupcijom možemo konačno obračunati i to ćemo i učiniti u partnerstvu i zajedništvu s građanima zbog kojih ova država i postoji. Hrvatska će, naime, za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu. Upravo stoga u udruzi Antikorupcija u zajedništvu s građanima počinjemo pružati pravnu pomoć svima koji nadležnim institucijama žele prijaviti korupciju, a obrađivat ćemo i podatke o korupcijskim djelima na svim razinama društva te zahtijevati promjene. Želimo da kolektivnu neodgovornost zamijeni osobna odgovornost i to će biti temelj svih naših djelovanja”, poručuje predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić te poziva sve zainteresirane na Trg Republike u Čakovcu u subotu 15. prosinca u vremenu od 10.00 do 12.00.

Podrobnije podatke o radu, načinu pristupanja udruzi i drugim načinima uključivanja u projekt Hrvatska bez korupcije svi zainteresirani mogu potražiti na mrežnim stranicama www.antikorupcija.hr.”, stoji u najavi subotnjeg druženja s Čakovčanima koju je medijima poslala zagrebačka Udruga Antikorupcija.

FOTO: Igor Stažić, Startnews.hr

 

Komentari