Palčići se već nakon dva mjeseca vratili u Patrovu, građani za inkubatore prikupili više od 5 milijuna kuna! Palčići se već nakon dva mjeseca vratili u Patrovu, građani za inkubatore prikupili više od 5 milijuna kuna!
U manje od dva mjeseca, u okviru akcije ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’, nakon potresa u Zagrebu i štete koju je pretrpio odjel neonatologije, prikupljeno... Palčići se već nakon dva mjeseca vratili u Patrovu, građani za inkubatore prikupili više od 5 milijuna kuna!

U manje od dva mjeseca, u okviru akcije ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’, nakon potresa u Zagrebu i štete koju je pretrpio odjel neonatologije, prikupljeno je  5,392.460 kuna. Ovu hvalevrijednu akciju pokrenula je udruga “Dinamo, to smo mi” u suradnji s “Klubom roditelja nedonoščadi Palčići”

Navijači Dinama Bad Blue Boysi donijeli su u četvrtak 11 inkubatora za Palčiće u popularnu Petrovu bolnicu na odjel neonatologije u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb. Još tri inkubatora stići će u narednih mjesec i pol dana.

U manje od dva mjeseca, u okviru akcije ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’, nakon potresa u Zagrebu i štete koju je pretrpio odjel neonatologije, prikupljeno je  5,392.460 kuna”, piše Mario Mihaljević za Radio Sljeme

Ovu hvalevrijednu akciju pokrenula je udruga “Dinamo, to smo mi” u suradnji s “Klubom roditelja nedonoščadi Palčići”.

Predsjednik Udruge Dinamo to smo mi Juraj Čošić istaknuo je da su im uvijek bila draža dijela od riječi.

”Zahvaljujemo se svim navijačima iz cijele Hrvatske što su sudjelovali u ovoj akciji, ponosan sam što smo skupili ovu opremu koja će pomoći palčićima u njihovoj borbi”, istaknuo je Čošić.

Svim sudionicma akcije zahvalio se ravnatelj Kliničko bolničkog centra Zagreb Ante Ćorušić

-Prošlo je manje od 9 tjedana od tog velikog potresa, i kada je KBC Zagreb ostao bez 403 bolesničke postelje, a jedan dio odnosi se i na Petrovu bolnicu. U ovoj zgradi najviše je pogođen odjel za novorođenčad za naše male palčiće, i to jutro nikada neću zaboraviti-, rekao je ravnatelj Ćorušić.

O velikoj humanitarnoj akciji za ‘palčiće’ u Petrovoj pisali smo i nedavno, kada smo prenijeli informaciju da je,  država htjela naplatiti PDV-u iznosu od gotovo milijun kuna na novac prikupljen u humanitarnoj akciji! Oko naplaćivanja poreza za pomoć bebama izbio je, dakako, veliki skandal, nakon čega je država ipak odustala od naplaćivanja PDV-a na prikupljeni novac.

SRAMOTNO i MUČNO: Građani prikupili 4,9 milijuna kn za nedonoščad, država otima milijun za PDV!

 

Komentari