”TEŠKO BOLESNI STOJE u kilometarskim redovima ispred Rebra! Ni čašu vode, ni stolicu nismo dobili” ”TEŠKO BOLESNI STOJE u kilometarskim redovima ispred Rebra! Ni čašu vode, ni stolicu nismo dobili”
TweetEmailPrint ”Išla sam na CT, ali na kraju nisam stigla u labos, kamoli išta drugo”, rekla je pacijentica koja boluje od karcinoma mjehura, a... ”TEŠKO BOLESNI STOJE u kilometarskim redovima ispred Rebra! Ni čašu vode, ni stolicu nismo dobili”


”Išla sam na CT, ali na kraju nisam stigla u labos, kamoli išta drugo”, rekla je pacijentica koja boluje od karcinoma mjehura, a to joj je samo jedna od dijagnoza. ”Da su barem organizirali ili ponudili da negdje sjednemo. Ni čašu vode nismo dobili. Ako nisi bolestan, od  ovog bi se sigurno razbolio. Kao da zaboravljaju da ne čekaju zdravi ljudi, već iznimno i teško bolesni”, istaknula je pacijentica koja je RTL-u dojavila što se događa ispred bolnice Rebro. Poslala im je i fotografije

Da korona histerija u Hrvatskoj već odnosi brojne žrtve (samo mediji o tome ne izvješćuju pa javnost i ne zna), upozorili su u dramatičnom pismu Josip Jurič i Josipa Sičenica, brat i sestra kojima je majka umrla jer nije na vrijeme u splitskoj bolnici dobila liječničku pomoć, odnosno zato što djelatnice bolnice, zbog straha od korone, ženu sa srčanim tegobama nisu, kako tvrde djeca nesretne žene, htjeli primiti! O tome su izvijestili tek rijetki portali , jer većina potkupljenih medija slijede upute prema kojima valja izvještavati uvijek i prvenstveno o opasnosti od virusa te o tome kako Stožer sjajno upravlja korona krizom dok je sve ostalo, valjda, nebitno.

Ipak, prava slika stvarnosti, unatoč cenzuri, pomalo izbija na površinu. Tako je RTL objavio šokantnu FOTO vijest na osnovu dojave jedne onkološke pacijentice koja je satima stajala u redu ispred bolnice Rebro ne bi li uspjela obaviti ono što je odgađala dva mjeseca – zbog uvedenih izvanrednih mjera. Na kraju, kako tvrdi, ništa nije ni obavila!

Žena oboljela od raka javila im je da i drugi teško bolesni ljudi ispred bolnice stoje, kako je navela, u kilometarskim redovima.

”Radi se o pacijentima koji ispred zagrebačke bolnice Rebro stoje u redovima satima na hladnoći, bez ponuđene vode ili stolica kako bi došli na red na pretrage na koje na kraju ni ne stignu.

“Išla sam na CT, ali na kraju nisam stigla u labos, kamoli išta drugo”, rekla je pacijentica koja boluje od karcinoma mjehura, a to joj je samo jedna od dijagnoza.

‘Da su barem organizirali ili ponudili da negdje sjednemo. Ni čašu vode nismo dobili. Ako nisi bolestan, od  ovog bi se sigurno razbolio. Kao da zaboravljaju da ne čekaju zdravi ljudi, već iznimno i teško bolesni”, rekla je teško bolesna žena novinarki RTL-a. Poslala im je i fotografije, koje je RTL u četvrtak 7. svibnja i objavio.

Naknadno smo dobili informaciju da se i kod zagrebačke Klinike za tumore, u blizini Črnomerca, može vidjeti ista tužna slika.

FOTO: Preslike stranice RTL.hr

 

 

Komentari