Traže OSTAVKU ‘BEŠĆUTNOG MINISTRA’! Traže OSTAVKU ‘BEŠĆUTNOG MINISTRA’!
BOŠNJAKOVIĆ NA SVE ŽEŠĆEM UDARU:

Traže OSTAVKU ‘BEŠĆUTNOG MINISTRA’!

IzdvojenoZagreb 2. veljače 2018. Promise.hr

TweetEmailPrint Večernji list je na naslovnoj stranici neizravno zatražio ostavku ministra koji misli da je ‘hrvatski ovršni sustav najbolji na svijetu’. Napisali su: ‘Hitno... Traže OSTAVKU ‘BEŠĆUTNOG MINISTRA’!


Večernji list je na naslovnoj stranici neizravno zatražio ostavku ministra koji misli da je ‘hrvatski ovršni sustav najbolji na svijetu’. Napisali su: ‘Hitno promijenite ovršni model! PARADOKS: Ministar Bošnjaković brani ovakav ovršni sustav. Je li on prava osoba da ga mijenja?”

”Hrvatska sirotinja ima vremena za čekanje, ne donosite novi ovršni zakon da patnja i bol duže traju pa kad krv udari u glavu da osveta bude što žešća i bolnija! Jedno ovakvo okrutno i besćutno ponašanje tzv vlasti prema narodu u novijoj Hrvatskoj povjesti nije zabilježeno.”, napisao je – ispod vijesti da ministar Bošnjaković, unatoč svim katastrofalnim podacima, i dalje brani postojeći ovršni zakon – jedan čitatalj na Facebooku, a slični vrlo žučni i zgroženi komentari preplavili su zadnjih dana društvene mreže.

Povod za sve veće ogorčenje, pa i otvorenu javnu pobunu građana protiv bezdušnih ministara i nepravednih zakona, skandalozne su izjave ministra pravosuđa izrečene u nedavnoj emisiji Otvoreno, odnosno najava da ne kani žuriti s izmjenom ‘zakona ubojice‘.

I mada su mnogi mislili da će oluja zbog Bošnjakovićevih izjava brzo utihnuti, društvene mreže, ali i pojedini veliki mediji, i dalje grme o nesposobnom ministru.

Večernji list je otišao i korak dalje, pa je na naslovnoj stranici neizravno zatražio ostavku ministra koji misli da je ‘hrvatski ovršni sustav najbolji na svijetu’.

‘HITNO PROMIJENITE OVRŠNI MODEL! PARADOKS: Ministar Bošnjaković brani ovakav ovršni sustav. Je li on prava osoba da ga mijenja?”, vrišti danas preko cijele naslovne stranice Večernjeg lista, dnevnika koji je prvi od glavnih medija, iz nekog razloga, istaknuo da je mafijaški ovršni sustav najveći hrvatski problem i glavni razlog izumiranja i masovnog iseljavanje iz Hrvatske.

Koji su, pak, istinski motivi uredništva Večernjeg da odjednom, nakon godina šutnje, nekoliko dana zaredom daje cijele naslovnice temi o nužnoj hitnoj promjeni ovršnog zakon…, teško je dokučiti.

No, bez obzira na motive i pozadinu, dobro je da su teme o velikoj nepravdi koju je uzrokovao genocidni ovršni zakon, napokon ugledale svjetlo dana i u velikim medijima. Možda medijski pritisak pripomogne da se sustav pod hitno pravednije i poštenije uredi…

Komentari