Umjesto u ZATVORU, Horvatinčić na kavi na Cvjetnom! Navodno je vrlo bolestan, no on kaže: Dobro sam Umjesto u ZATVORU, Horvatinčić na kavi na Cvjetnom! Navodno je vrlo bolestan, no on kaže: Dobro sam
TweetEmailPrint Reporterka Nove TV upitala ga je kako je. ”Dobro sam, zašto?”, odgovorio je kao iz topa Horvatinčić. Onda ga je pitala kako to da... Umjesto u ZATVORU, Horvatinčić na kavi na Cvjetnom! Navodno je vrlo bolestan, no on kaže: Dobro sam


Reporterka Nove TV upitala ga je kako je. ”Dobro sam, zašto?”, odgovorio je kao iz topa Horvatinčić. Onda ga je pitala kako to da nije u zatvoru, pa je okrenuo ploču. ”Bolestan sam, liječim se. Čekam sad ponovno jednu operaciju i to je to”, odgovorio je. Na pitanje kakvi su mu planovi za dalje rekao je da mu je u planu samo liječenje. ”A kako se osjeća bolestan čovjek? Kavu, jesti, piti, to moramo”, poručio je Horvatinčić. Tvrdi da ga nije strah korone. ”Poštujem upute Stožera i pridržavam se, ne družim se s ljudima i u izolaciji sam u Samoboru na svom imanju i to je to”, rekao je usred Zagreba

Pravomoćno osuđeni Tomislav Horvatinčić umjesto na odsluženju zatvorske kazne zbog pomorske nesreće u kojoj je smrtno stradalo dvoje Talijana, bezbrižno ispija kavicu na Cvjetnom trgu, objavila je danas (srijeda 24. lipnja) Nova TV, odnosno Dnevnik.hr.

”Lijep dan Tomislav Horvatinčić iskoristio je za uživanje s boljom polovicom na Cvjetnom trgu, gdje su ga snimile kamere Nove TV. Nakon što su popili piće, pao je poljubac, a onda su otišli svatko na svoju stranu, Horvatinčić u banku.

Reporterka Viktorija Bednjanec upitala ga je kako je.

”Dobro sam, zašto?”, odgovorio je kao iz topa Horvatinčić. Onda ga je novinarka pitala kako to da nije u zatvoru, pa je okrenuo ploču. ”Bolestan sam, liječim se. Čekam sad ponovno jednu operaciju i to je to”, odgovorio je. Na pitanje kakvi su mu planovi za dalje rekao je da mu je u planu samo liječenje. ”A kako se osjeća bolestan čovjek? Kavu, jesti, piti, to moramo”, poručio je Horvatinčić.

Tvrdi da ga nije strah korone. ”Poštujem upute Stožera i pridržavam se, ne družim se s ljudima i u izolaciji sam u Samoboru na svom imanju i to je to”, rekao je usred Zagreba.

Sudac izvršenja Županijskog suda u Zagrebu odredio je Tomislavu Horvatinčiću da na izdržavanje kazne mora doći još 30. ožujka, a on je zatražio odgodu zbog lošeg zdravstvenog stanja.

”Ima ozbiljno zdravstveno stanje, rana nakon operacije je procurila, pa se mora javljati liječniku i ne može u zatvor”, rekao je početkom ožujka njegov odvjetnik Velimir Došen. U međuvremenu je koronavirus odgodio njegov odlazak u Remetinec. Tako je umjesto iza rešetaka Horvatinčić na špici.

Tomislav Horvatinčić pravomoćno je osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora za pomorsku nesreću u kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi”, navodi Dnevnik.hr.

FOTO: Screenshot videosnimke Nove TV

 

 

Komentari