Za trajanja Adventa u Zagrebu, VIKENDIMA ZET BESPLATAN; besplatna vožnja od ove subote! Za trajanja Adventa u Zagrebu, VIKENDIMA ZET BESPLATAN; besplatna vožnja od ove subote!
TweetEmailPrint Za razliku od proteklih godina, karta za Uspinjaču će se plaćati cijelo vrijeme Adventa. Uspinjača će prevoziti putnike do ponoći. Osim javnome prijevozu, bit će... Za trajanja Adventa u Zagrebu, VIKENDIMA ZET BESPLATAN; besplatna vožnja od ove subote!


Za razliku od proteklih godina, karta za Uspinjaču će se plaćati cijelo vrijeme Adventa. Uspinjača će prevoziti putnike do ponoći. Osim javnome prijevozu, bit će zabranjen promet uz Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg i Trg kralja Tomislava

Kao i lani, javni gradski prijevoz vikendom, tijekom “Adventa u Zagrebu”, i ove će godine biti besplatan. To znači da od ove subote 1. prosinca pa sve do 6. siječnja, vikendima od petka u podne u nedjelje u ponoć, prijevoz tramvajima i autobusima u prvoj zoni neće se naplaćivati.

No, za razliku od proteklih godina, karta za Uspinjaču će se plaćati cijelo vrijeme Adventa, a vozit će putnike do ponoći.

Potvrdio je to, u emisiji “Zagrebi po Zagrebu”, gradonačelnik Milan Bandić:

“Besplatni prijevoz, kao i ona tri Adventa, svi koji dolaze u grad Zagreb, imaju besplatni prijevoz”.

Također, osim javnome prijevozu, bit će zabranjen promet uz Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg i Trg kralja Tomislava.

Komentari