Zbog eutanazije nacija i kršćanstva, EU je šuplja k’o sito; ipak pušta OSMANLIJE da NADIRU Zbog eutanazije nacija i kršćanstva, EU je šuplja k’o sito; ipak pušta OSMANLIJE da NADIRU
MATE KNEZOVIĆ: NUDE VIŠE EUROPE, A TREBAMO VIŠE SUVERENITETA

Zbog eutanazije nacija i kršćanstva, EU je šuplja k’o sito; ipak pušta OSMANLIJE da NADIRU

Hrvatska 1. travnja 2016. Promise.hr

Europa se više od 200 godina urušava iznutra. Današnje stanje smrti, koja dominira na sve strane, je plod našeg napada na nas same, naše... Zbog eutanazije nacija i kršćanstva, EU je šuplja k’o sito; ipak pušta OSMANLIJE da NADIRU

Europa se više od 200 godina urušava iznutra. Današnje stanje smrti, koja dominira na sve strane, je plod našeg napada na nas same, naše šutnje i kukavičluka. U svemu tome u posljednje vrijeme pojavljuje se Turska koja s EU pregovara kao partner. Kojeg li apsurda. Turska se pojavljuje s jednakom snagom kao čitava Europska unija. No, koji je stvarni cilj jake i mlade Turske…, pita se odvjetnik i predsjednik Obiteljske stranke, Mate Knezović

knezović nova fotkaEuropa ima sidu. Sida je bolest gubitka imunološkog sustava tako da organizam više nema pameti da shvati da je napadnut. Tako reagira i Europa.

Što bi to bio imunološki sustav Europe. To su dva specifikuma koja ima samo Europa. Prvi imunološki sustav je kršćanstvo. Ono je omogućilo da iz njega nastane drugi specifičan europski identitet – nacija. Kršćanstvo i stvaranje nacija su nedjeljivi. Iako je i jedno i drugo u prošlosti bilo često zlorabljeno i potirano, negirano i istrjebljivano, ta dva stupa i te dvije specifičnosti i danas su najsnažniji europski čimbenici. Ukoliko se kao treći, jednako snažan čimbenik, želi potaknuti islam Europa će, kakva je bila u svom identitetu, jednostavno nestati i islam će ju jednostavno progutati milom i/ili silom.

No sama Europa je prvo napala svoj prvi stvarateljski temelj – kršćanstvo. Ono je u povijesti bilo gotovo neprestano pod strašnim napadima iznutra. Takav napad kao svjetonazorski, kulturni i politički projekt osobito traje od Francuske revolucije do danas s manjim ili jačim intenzitetom. Drugi napad na kršćanstvo događao se izvana od strane muhamedanaca (Arapi i Turci). Dok su Srbi više-manje Turke pustili preko svog teritorija, a nakon toga bili njihovi vjerni sluge i vojnici sve dok nisu uvidjeli priliku da se oslobode, dotle su Hrvati stoljećima krvarili.

Budući da je za tzv. inetlektualnu elitu, slobodu življenja i tzv. ljudska prava, kršćanstvo predstavljalo opasnost moćnici su se jednostavno urotili protiv kršćanskih temelja Europe. Istovremeno je malo intelektulalno-političke koja bi uvidjela svu pogubnost udaranja u same naše temelje identiteta i opstojnosti. Europa se više od 200 godina urušava iznutra. Današnje stanje smrti, koja dominira na sve strane, je plod našeg napada na nas same, naše šutnje i kukavičluka. U svemu tome u posljednje vrijeme pojavljuje se Turska koja s EU pregovara kao partner. Kojeg li apsurda. Turska se pojavljuje s jednakom snagom kao čitava Europska unija. I Turska otvoreno govori o svom širenju utjecaja, o Osmanlijskom vremenu kao dobrom vremenu, a svoj današnji identitet i projekciju budućnosti gradi upravo na Osmanlijskom nasljeđu. I tako EU sklapa ugovor s Turskom o navodnom prestanku dotoka migranata ilegalnim rutama i balkanskom rutom.

No koji je stvarni cilj Turske? Turska je snažna, ima mlado stanovništvo, snažnu vojsku, osviješten narod i odlučno vodstvo koje ne taji da pripada islamskom duhu? U EU za sada nema točnog broja koliko muslimana živi u njoj no procjene su da ih je oko 50 milijuna. Niz zemalja ima oko 10 posto muslimanskog stanovništva, a i broj ukupnog muslimanskog stanovništva u EU uskoro će biti veći od 10 posto. Ni jedna moja opservacija nije upućena protiv muslimana. Uostalom, njihovu vitalnost, upornost i volju izuzetno cijenim, no činjenice moramo znati. Ako se svemu doda da je ogromna većina koncentrirana u velikim gradovima, onda možemo uvidjeti njihov sadašnji utjecaj i što možemo očekivati u budućnosti. Kada Turska pristupi EU sa svojih 80-ak milijuna stanovnika te barem 10-ak milijuna u ostalim članicama EU već tada će Turska biti najutjecajnija zemlja EU. Ne samo da će biti najutjecajnija bit će i najvitalnija sa svojim brzo rastućim stanovništvom. Tada će se Turska pojaviti i kao zaštitnica svih muslimana u EU kojih će biti barem nekoliko desetaka milijuna.

Ostaje nam EU stara, nemoćna, EU koja se otima za mlade ljude jer nemaju svoje (zar nam Nijemci nisu oteli cvijet naše mladosti samo protekle godini 50.000 ljudi). Pa iako će Nijemci otimati manjim narodima cvijet njihove mladosti ni sami se neće moći oprijeti Turskoj, njezinoj strategiji, utjecaju i ljubavi Turaka (a vjerojatno i ostalih muslimana koje će Turska štititi) te će sve više potpadati pod utjecaj Turske i muslimana. O ostalim zemljama ne treba ni trošiti puno teksta. Islamisti ovih dana pokazuju svoju moć u Bruxellsu. Europa se nesmetano islamizira i dekristijanizira.

Kao posljedica odbacivanja kršćanstva EU je odbacila i suverenitet naroda i država. Eto, EU nas brani. Mislim da je njihova obrana kao iz vica pa ih molim da nas više ne brane.

Moj tekst nije uperen ni protiv islama ni protiv Turske. Oni imaju pravo na svoju strategiju. Moja srdžba je upućena protiv mlitavog bijednog kršćanstva. Moramo snažno odbaciti otrov u našem kršćanskom, europskom i nacionalnom biću. Taj otrov je naša nebriga za obitelj, za potomstvo, koje ponovno treba biti brojno. Moramo snažno odbaciti kukavičje jaje lažnih sloboda, seksualizacije, lažnih ženskih i tzv. reproduktivnih prava, gender ideologiju i potpuno raskrinkati one koji su šutljivci oko tih pitanja, uključujući i sadašnju Vladu s Tihomirom Oreškovićem, Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovim. Naši su samo onoliko koliko štite naše kršćanske i hrvatske vrijednosti. Moramo dići svoj glas i protiv mlakonja i uljuljkanih i umišljenih veličina iz Crkve. Desetine tisuća odlaze iz Hrvatske, raste svaka vrsta nemorala i opačina, abortus i dalje cvjeta, a oni, uglavnom u rukavicama, nešto tu i tamo natuknu. Ne mogu samo laici biti aktivni i to često bez ikakve pomoći.

Na kraju trebamo osvijestiti snagu i potrebu očuvanja nacionalne države s njezinom punom suverenošću, a ne klanjati se eurobirokratima. Njih nije briga za iseljavanje, depopulaciju, osiromašenje, pustošenje cijelih krajeva. Oni nam nude „više Europe“, a mi trebamo više suvereniteta. Zbog eutanazije nacionalnih suvereniteta EU je postala šuplja ko sito.


Svi stavovi objavljeni u kolumnama autora različitih svjetonazora, nisu nužno i stavovi portala Promise.hr.

 

Komentari