Sladoljev: Važni su samo glasovi onih koji ZNAJU ZAŠTO ih daju, želim svijeće koje pale druge svijeće Sladoljev: Važni su samo glasovi onih koji ZNAJU ZAŠTO ih daju, želim svijeće koje pale druge svijeće
TweetEmailPrint ”Iako nositelj u 1. izbornoj jedinici, moje slike nećete naći na džambo plakatima, stupovima ulične rasvjete, trafostanicma, kantama za smeće … tamo gdje... Sladoljev: Važni su samo glasovi onih koji ZNAJU ZAŠTO ih daju, želim svijeće koje pale druge svijeće


”Iako nositelj u 1. izbornoj jedinici, moje slike nećete naći na džambo plakatima, stupovima ulične rasvjete, trafostanicma, kantama za smeće … tamo gdje još ima mjesta. Mojih slika nema na (otrovnom) sajmu političke robe “na akciji” koja vam uz izvještačeni osmjeh obećava obračun s uhljebima i korupcijom, obnovu Imunološkog zavoda, kako će restartati zemlju, učiniti je sigurnom. Mene nećete vidjeti u prikazu mesije, lidera “kakvog se prepoznaje u krizi”, domoljubnog trkača koji gubi dah iza prvog zavoja i odmara do slijedećeg “sajma”. Moja politička misija je ona koja putuje od čovjeka do čovjeka, od uha do uha”, poručio je dr. Sladoljev uoči dana izborne šutnje

Doktor Srećko Sladoljev, bivši voditelj Odjela za istraživanja i razvoj Imunološkog zavoda te istaknuti borac protiv korupcije koji će na parlamentarnim izborima u nedjelju biti nositelj liste platforme Dosta pljačke u prvoj izbornoj jedinici , obratio se potencijalnim biračima na svom Facebook profilu:

”Važni su jedino glasovi ONIH koji znaju ZAŠTO ga daju! Jer dani na drugi način su IZGUBLJENI! Izgubljeni za ovu zemlju. Želim svijeće koje pale druge svijeće!

Dan je do dana izborne šutnje. Iako nositelj u 1. izbornoj jedinici, moje slike nećete naći na đambo plakatima, stupovima ulične rasvjete, trafostanicma, kantama za smeće … tamo gdje još ima mjesta. Mojih slika nema na (otrovnom) sajmu političke robe “na akciji” koja vam uz izvještačeni osmjeh obećava obračun s uhljebima i korupcijom, obnovu Imunološkog zavoda, kako će restartirati zemlju, učiniti je sigurnom.

Mene nećete vidjeti u prikazu mesije, lidera “kakvog se prepoznaje u krizi”, domoljubnog trkača koji gubi dah iza prvog zavoja i odmara do slijedećeg “sajma”.

Moja politička misija je ona koja putuje od čovjeka do čovjeka, od uha do uha! Važni su jedino glasovi ONIH koji znaju ZAŠTO ga daju! Jer dani na drugi način su IZGUBLJENI! Izgubljeni za ovu zemlju. Želim svijeće koje pale druge svijeće! Tako se može srušiti Rim. Samo Svjetlom Svijesti.

Pozivam sutra, u petak, od 16.00 sati nadalje ispod Bana, da se podružimo i upoznamo. Tko želi, dati ću mu da ponese izborne letke s porukama da ih podijeli gdje živ’, napisao je, između ostaloga, dr. Srećko Sladoljev na svom FB profilu.

FOTO: Screenshot videosnimke YouTube-a; preslika s FB profila Srećko Sladoljev

Komentari